Storhaug frivilligsentral

Vi heier på frivillig aktivitet på Storhaug. På kryss og tvers av det bestående og av det som ingen trodde var mulig å få til.

Norges og Stavangers frivilligsentraler er møteplasser som bringer folk sammen. Akkurat der de bor. Gjennom hva menneskene som bor der ønsker seg og hva nærmiljøet har behov for.  Her forenes gode ideer med lokale behov, unge og gamle, frivillige og det offentlige. 

Ønsker du å bli frivillig?
Da kan du det! Vi tilrettelegger for aktiviteter og arrangement. Du kan være med i en av våre faste aktiviteter eller hvorfor ikke starte opp noe nytt? Kanskje du har lyst til å starte opp kommunedelsvaffeltreff? Eller hva med utendørsyoga, aktivitetsdag for store og små, litteraturkveld, byttekveld, turgruppe,  joggegjeng, søndagskafé, grønnsaksgruppe, suppetirsdag, fedresang, brettspillklubb? Det er kun fantasien som setter grenser, men vi trenger DEG for å få ting i gang, fordi det er DU som vet hva du ønsker deg!

Frivillige lag og organisasjoner
Vi bistår også frivillige lag og organisasjoner. Trenger du hjelp til søknadsskriving? Lokaler eller annet? Ta gjerne kontakt! Så skal vi forsøke å hjelpe så godt vi kan. 

Kontaktinformasjon Storhaug frivilligsentral
E-post: post@storhaug.frivilligsentral.no
Telefon: 907 13 992

Kontaktinformasjon daglig leder Hege Benedicte Blom Stene
E-post: hege.benedicte.blom@stavanger.kommune.no 
Telefon: 99095565

Hjertelig velkommen innom i Kvitsøygate 3! Kaffen er klar :) 

2021 © Storhaug frivilligsentral