Velkommen til oss

Frivilligsentralen et stedet der mennesker møter mennesker, der folk samles over en kopp kaffe, og der vi kan treffes til alle slags trivelig aktiviteter. Men så var det det der med koronasituasjonen da.... Vi vil jo være litt sosiale, hilse på hverandre sånn vi gjorde før, være sammen. Også må vi altså være litt tålmodighet en stund til. Vi er i hvert fall blitt knallgode til albuehilsing, armkrokhoste, spriting og metermåling. Fortsatt venter vi på å komme i gang igjen. Med de forholdsreglene som faktisk finnes. Et lite skritt om gangen, så kommer vi igjennom dette underlig året. Vi håper at alle etter hvert skal finne en aktivitet som passer for seg. Ta en kikk i kalenderen og bli med.

Kan du bidra? Trenger du hjelp?

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du trenger hjelp eller om du kan bidra. Når du har sendt inn inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Aktiviteter

Alle innendørsaktiviteter er for tiden stengt pga smittevernhensyn. Her finner du litt informasjon om det vi vanligvis driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Ikke alle kan kjøre bil. Ikke alle har bil. Men kanskje du har? Og litt tid til overs?

Les mer

Noen barn trenger reservebesteforeldre. Kanskje det er deg?

Les mer

Liker du å gå tur? Men kanskje ikke alene?

Les mer

Stavangers frivilligsentraler arrangerer dialogkafé hver måned for frivillige organisasjoner og lag.

Les mer

Velkommen til Storhaug fotoklubb. Klubben for fotointeresserte Storhaugbeboere.

Les mer

Malekurs med gladmaling. For deg som er glad i å male og for deg som vil lære litt mer, og prøve deg litt fram.

Les mer

Har du lyst til å komme i form? Eller kanskje du bare vil holde på formen? Bli sterkere? Stødigere? Bli med på trening i Storhaughallen!

Les mer

I forbindelse med den akutte situasjonen som har oppstått i forbindelse med spredning av koronaviruset, bidrar Storhaug frivilligsentral i arbeidet med levering mat til mennesker i karantene.

Les mer

Natteravnene på Storhaug går vanligvis hver fredag og har fokus på at Storhaug skal være et trygt og godt område å vokse opp i.

Les mer

Kommunedelsutvalget ønsker å bli bedre kjent med alt som rører seg i kommunedelen.

Les mer

Vil du spille sjakk? Eller har du lyst til å lære? Annenhver tirsdag kl 18 spilles det sjakk i Kvitsøygate.

Les mer

Sterk og stødig er et gratis treningstilbud for eldre. Vi møtes hver tirsdag fra kl. 10.15 - 11.15.

Les mer

Kalender

Sjekk ut aktiviteter og datoer. Hva skjer? Og hva passer for deg? Akkurat nå har vi bare utendørsaktiviteter i kalenderen. Vi kommer tilbake når koronasituasjonen endrer seg.

Dato Kl. Tittel Sted
Tir 19.01 11:00 Turgruppe Oppmøte ved Storhaughallen
Tir 26.01 11:00 Turgruppe Oppmøte ved Storhaughallen
Tir 02.02 11:00 Turgruppe Oppmøte ved Storhaughallen
Tir 09.02 11:00 Turgruppe Oppmøte ved Storhaughallen
Tir 16.02 11:00 Turgruppe Oppmøte ved Storhaughallen

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig, og hvis du har lyst, kan du helt sikkert bidra med noe. Sammen finner vi noe som passer for deg, og noe du har lyst til å være med på. Smått eller stort. Ofte eller en sjelden gang. Trykk på knappen under, eller stikk innom oss i Kvitsøygate 3, så tar vi en prat over en kopp kaffe.

Dokumenter

Alle som registreres som frivillig ved Norges frivilligsentraler må ha akseptert en taushetserklæring. Her finner du erklæringen.

2021 © Storhaug frivilligsentral